SIECI RYBACKIE żaki,włoki,niewody,wontony,drygawice,kasarki

Re: SIECI RYBACKIE żaki,włoki,niewody,wontony,drygawice,kasa

Postprzez aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa » Śro Kwi 03, 2013 9:44 am

gość napisał(a):Pisząc trochę myślałem o kilku może nawet kilkunastu kilogramach... wiosną w stawku o głębokości 2m żakiem będę łowił i łowił a i tak nie wiem czy przyniesie to oczekiwany rezultat. Oczywiście można postawić kilka żaków ale wtedy rozwiązanie staje się mało ekonomiczne. Przynajmniej tak mi się wydaje... rybakiem nie jestem więc mogę się mylić...

Witam przy takiej powierzchni stawu jeden żak napewno wystarczy a skuteczność jest naprawde dobra. Ja uzywam do odłowów kontrolnych na stawach mających po 50 ha i po nocy w jednym żaku potrafi buć po 20 i więcj kg karpia , lina.Twierdzego ze ze jest to na twój staw najtańszy i najbardzej skuteczny sprzęt . Wrazie czego dzwoń 669 068 404
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Postprzez gość 99999999999999 » Śro Kwi 03, 2013 9:03 pm

witam.gośćiu co ty wypisujesz za bzdury żakiem 50 h to ty naprawde muśisz być dobrym rybakiem takie bzdury wypisujesz że wstyd ja prowadzę gospodarstwo 3000 h może ten żak na cierniki śię nada ale nie na 50 h jeszcze o rybactwie to ty muśisz śię dużo uczyć i nie doadzaj głópot ludzią
gość 99999999999999

Postprzez Gość » Czw Kwi 04, 2013 10:04 am

gość 99999999999999 napisał(a):witam.gośćiu co ty wypisujesz za bzdury żakiem 50 h to ty naprawde muśisz być dobrym rybakiem takie bzdury wypisujesz że wstyd ja prowadzę gospodarstwo 3000 h może ten żak na cierniki śię nada ale nie na 50 h jeszcze o rybactwie to ty muśisz śię dużo uczyć i nie doadzaj głópot ludzią

Jak piszesz własnie jestem dobrym rybakiem i mam pojęcie to co piszę i dobrze wiem ze do odłowów kontrolnych używam takiego sprzetu i jakos sie sprawdza dodam że sprzet sam szyje a nie kupuje jak pewnie Ty od pseudo producentów rybaków gdznie nie można na to nic złowic .Najlepiej jest oceniac nie znając nikogo .Pozdrowienia dla Ciebie i powodzenia na tych 3000 h w połowach cierników .
Gość

Postprzez stawyy » Czw Kwi 04, 2013 9:41 pm

witam
potrzebuje siec rybacka do przeciagniecia po stawie odłowienia narybka
szer 2 skrzydła po 15m plus matnia wysokosc 2m oczko 1,4cm siec wezłowa z grubszej dratwy.
Sadz 4mx4m wysokosc 1,5m oczko 0,8cm gruba dratwa.
Sadz 1m x1m wysokosc 1,5m oczko 0,8cm gruba dratwa.
jaka cena prosze o szybka odp.
pozdrawiam
stawyy

Postprzez koziołekk » Wto Kwi 09, 2013 1:20 pm

witam jaki byłby koszt uszycia kozaka trzykutlowego od długosci scianki głownej 18 metrow i wysokosci 80cm prosze o wycene takeigo sprzetu potzrbowalbym uszyc go jak najszybciej
koziołekk

Postprzez gość » Pon Maj 06, 2013 2:24 pm

gość napisał(a):[q

zapraszam
gość

Postprzez gość » Wto Maj 14, 2013 11:58 am

gość napisał(a):

zapraszam

:-)))))))
gość

Postprzez gość » Wto Maj 28, 2013 11:38 am

gość napisał(a):
gość napisał(a):

zapraszam

:-)))))))

cccccccccc
gość

Postprzez rybakk z azur » Śro Maj 29, 2013 10:31 am

witam chcialem sie dowiedziec jaka jest cena kozaków u pana interesuje mnie kozak wysokosc 90cm scianka glowna 18 metrow boczne 5 metrow
przy ilosci 20 sztuk
rybakk z azur

Postprzez gość » Nie Lip 07, 2013 12:32 pm

Zapraszam :-))))))0
gość

Postprzez gość1234 » Pią Lip 19, 2013 3:10 pm

Witam interesuje mnie wonton oczko 50 mm żyłowany jaka cena .pozdrawiam i czekam na odpowiedz
gość1234

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 140 gości