Sprzedam amura,szczupaka z naturalnej hodowli.

Sprzedam amura,szczupaka z naturalnej hodowli.

Postprzez radzimber » Śro Wrz 18, 2013 3:12 pm

Witam wszystkich bardzo serdecznie pochodze z małej miejscowosci a raczej wioski zamieszczonej w Wielkopolsce i własnie jestem po pierwszym w moim życiu odłowie ryb staw jest zamieszczony we wsi Lewice koło Nowego Tomyśla (dokładnie 20 km od niego). Mam około tony amura i około 400 kg szczupaka.
Ceny jak to na pierwszy rok małe, obok swojej wsi mam konkurenta co sprzedaje amura po 15 zł za kg ja myśle że można sie potargowac i myśle że cena 11 zl za kilogram amura , który jest o wadze od 1,5 kg do 4,5 kg jest rozsądna.. zwłaszcza że na rynkach rybackich ceny amura chodzą od 15 zł wzwyż. A co do szczupaka to myśle że cena 14 zł za kg nie bedzie wygórowana. Więcej informacji gdzie dokładnie znajduje sie nasz staw hodowlany podam pod numerem telefonu 512-460-042 Serdecznie zapraszam bo ryba jest naprawde silna i aż złocista.

PS.Bardzo mi żależy na sprzedarzy tej ryby , ponieważ na następny rok chce mieć 3/4 razy wiecej ryb i szukam hodowców ryb a zwłaszcza amura, szczupaka i karasia. Jeśli jest ktoś kto chce sprzedać lub też kupić odemnie amura czy szczupaka to zapraszam do komentowania i umówienia się wizyte po ryby.

Z pozdrowieniami dla was Wędkarze. Wędkarz Radek ;)
radzimber

Re: Sprzedam amura,szczupaka z naturalnej hodowli.

Postprzez Gość » Czw Wrz 19, 2013 7:57 am

szczupaka mozna spokojnie kupić po 10-11zł
takie ceny oferują gospodarstwa na pojezieżu drawskim
tak że szczupaka masz drogo moim zdaniem
Gość

Postprzez radzimber » Czw Wrz 19, 2013 3:22 pm

Hm...okej jeśli znasz osoby co sprzedają po 10 zł szczupaka to kolego powiedz mi gdzie i w jaki sposób ja kupiłem tzw. pistolety po 14,50zł /kg a teraz sprzedaje po tyle czy to duzo? Nie sądze tymbardziej że są żywe i nie pocharatane od siatek..szczupak jest delikatną rybą a ja ją przechowuje w ziomochowie. Szczupak gdy jest dlugo na siatkach dostaje skrzelicy potem żyje max tydzien po czym zdycha w męczarniach. Jeśli chcesz możemy sie umówic i pokażesz mi te szczupaki jak ty twierdzisz że po 10 zł i porównami z tymi moimi co sprzedaje po tyle co sprzedaje. Szczupaki dzielą sie na 2 rodzaje : tylko do jedzenia i do stawów hodowlanych jeśli sprzedajemy. I myśle że te szczupaki co ty masz lub ktoś tam od was nadają sie tylko do jedzenia bo po takiej cenie to sie nie opłaca wgl trzymac szczupaka. Na dodatek na normalnych łowiskach tak jak u mojego brata szczupak jest po 19zł za kilogram i schodzi znakomicie, wiec nie rozumiem twojego komentarza.
radzimber

Postprzez siwy » Czw Wrz 19, 2013 5:32 pm

Chlopie to po co wogole wystawiasz ten towar w takiej cenie
jak u Twojego brata mozesz zarobic wiecej Buhhhhaaa
a ceny ktore proponujesz sa oderwane od rzeczywistosci
piszesz na portalu dla profesjonalistow o detalicznych cenach
przy srednich ilosciach najpierw troche rozeznania na rynku
a pozniej bedziesz mogl zajmowac sie jakimkolwiek handlem
siwy

Postprzez Gość » Czw Wrz 19, 2013 5:47 pm

Witam !
Powiedz w jakim wieku jest ten szczupak i jakiej wielkości ?
Gość

Postprzez radzimber » Czw Wrz 19, 2013 7:08 pm

Witam cię Gościu bo tak moge o tobie powiedzieć bo nie masz nicku szczupak ten jest hodowany od wylęgu ma juz ponad 2/3 lata waga zaczyna sie od kilograma do czterech kilogramów.
radzimber

Postprzez radzimber » Czw Wrz 19, 2013 7:16 pm

siwy napisał(a):Chlopie to po co wogole wystawiasz ten towar w takiej cenie
jak u Twojego brata mozesz zarobic wiecej Buhhhhaaa
a ceny ktore proponujesz sa oderwane od rzeczywistosci
piszesz na portalu dla profesjonalistow o detalicznych cenach
przy srednich ilosciach najpierw troche rozeznania na rynku
a pozniej bedziesz mogl zajmowac sie jakimkolwiek handlem

Chłopie, ty nie masz żadnego pojęcia o rybach jeśli byś miał choć troche w głowie to bys pomyślał że łowisko na czas jesienno-zimony jest zamykane sprzedajemy rocznie 20 ton ryb a ty mi mówisz o handlu pozatym sprzedaje ryby hurtowo a nie po 1 rybie. Myślisz że jestem zwykłym żydem którym pewnie można nazwać ciebie że byś najlepiej kupił szczupaka po 3 zl za kilogram i handlował nim m.in w poznaniu za 20 zl za kg ? Ja nie z takich ja hoduje ryby od wylęgu a dorastają na naturalnych paszach i kukurydzy zawsze zostawiam w stawie 2/3 tony ryb do tego dopuszczam ze stawu brata amury (kroczki) i tak sie rozwija moje z ojcem działanie z których zawsze mamy dochody i zawsze sprzedajemy te ryby które chcemy sprzedać..mamy już tyle klientów na ryby że heeej! poprostu chce dowiedzieć sie jak to wychodzi poprzez handel internetowy rybami a jeśli sie nie uda to bede sprzedawal te tony ryb u siebie w okolicy za taką cene a nawet większą jak tutaj..na wiosne popyt na szczupaka jest duzy z tego tez powodu że no poprostu nie ma tych szczupaków tyle że można tonami jest sprzedawac bynajmniej w wielkopolsce tak jest. Pozdrawiam .
radzimber

Postprzez radzimber » Pią Wrz 20, 2013 7:31 pm

Jeśli coś to ogloszenie nadal aktualne ! ^^
radzimber

Postprzez Kamillll » Pon Lis 24, 2014 10:39 am

jaki region i numer telefonu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamillll

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 175 gości