media o karpiu 2013

Moderator: ekspert_PK

Re: media o karpiu 2013

Postprzez kuchcik » Pon Lis 18, 2013 5:49 pm

Jak już nie ma innych kucharzy, to w bardzo ostateczności może być kucharka Gessler, ale wolałbym kogoś innego.
kuchcik

Postprzez pan skóra, to przeżytek » Wto Lis 19, 2013 8:46 am

pan skóra, to przeżytek

Postprzez Koziołek Matołek » Pią Lis 29, 2013 12:30 am

Koziołek Matołek

Postprzez Morozowski TVN24 » Śro Gru 11, 2013 9:10 am

Czy ktoś oglądał wczorajszy program Morozowskiego w TVN24, podobno coś o karpiu było
Morozowski TVN24

Postprzez Dyrektor GRyb » Śro Gru 11, 2013 10:36 am

Gratuluję wczorajszego wystąpienia w TVN 24 – w programie A. Morozowskiego -„ Tak Jest” – w obronie dobrostanu karpia, kwestionowanego od kilku lat przez Klub Gaja . Nie tylko moim zdaniem, bo otrzymywałem telefony od mojej rodziny, które potwierdzały , że to spotkanie należało do Pana Karpia– siła przytaczanych argumentów oraz spokój wypowiedzi sprawiły, że większość oglądających ten program przekonanych zostało do naszych racji. Argumenty drugiej strony wydawały się nieprofesjonalne. Dziękuję osobiście i w imieniu wszystkich pracowników GRyb.
Dyrektor GRyb

Postprzez luba » Śro Gru 11, 2013 12:55 pm

wystąpienie dobre tylko dlaczego cały czas bił w oczy komunikat wielkimi literemi NIE KUPUJCIE ŻYWYCH KARPI
luba

Postprzez nie wiem » Śro Gru 11, 2013 3:49 pm

No własnie, pytanie, na które nie ma odpowiedzi zdaje się...
nie wiem

Postprzez KG » Śro Gru 11, 2013 6:01 pm

Bo lepiej kupić karpia zabitego przez sprzedawcę, a nie męczyć go najpierw w reklamówce, a potem w wannie.
Takimi głosami uwiarygadniacie działania Klubu Gaja.
KG

Postprzez lakeman » Śro Gru 11, 2013 9:24 pm

Witam Uważam, że Pan Szczepański w tym programie podszedł do sprawy bardzo profesjonalnie - bez zbędnych emocji (jakimi cechujemy się my producenci) po co się kłócić i zaogniać konflikt przed telewidzami jak oni i tak tego do końca nie rozumieją. Wypowiedzi w stylu "ma Pani rację ale..." - pełen medialny profesjonalizm - przekazanie swoich argumentów w taki sposób aby zrozumieli je wszyscy odbiorcy - powtarzane kilka razy to samo trafia do głowy i w niej pozostaje. Kolejna "bitwa" wygrana mądrze. Oby tak dalej trzymam kciuki.
lakeman

Postprzez gosciu » Śro Gru 11, 2013 9:33 pm

a ma ktoś może linka do tego programu bo jakoś nie mogę znaleźć.
gosciu

Postprzez tuny70 » Śro Gru 11, 2013 10:08 pm

tuny70

Postprzez janko » Czw Gru 12, 2013 7:37 am

Rzeczowe i spokojne objaśnienia pana Szczepańskiego dało widzom odpowiedź, że akcje gaja to niezrozumiały atak na sprzedaż żywego karpia. Pani Kumorek oprócz urody nie miała nic do zaprezentowania.
janko

Postprzez gosciu » Czw Gru 12, 2013 9:33 am

Dzięki za linka kolego.
gosciu

Postprzez ość » Czw Gru 12, 2013 10:34 am

Program bardzo potrzebny jednak Pani Aktoreczka pomimo że nie miała nic do zaprezentowania to swoją dość agresywną postawą przeciętnemu "Kowalskiemu" mogła namieszać na ten temat. Nie wydaje mi się aby na siłę promowanie pojemnikiów do przenoszenia karpi miało główny cen - powinno to stanowić tylko i wyłącznie alternatywę kiedy sprzedawca nie może sam ubić (wymogii weterynaryjne temat rzeka). Jeżeli Rybak może sprzedać świeżo ubitego karpia to dla każdego jest to lepsze rybaka, konsumenta no i karpia.
ość

PoprzedniaNastępna

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 95 gości