grzes napisał(a):posiadam uzywane zaki w przystepnej cenie nadaja sie za rowno do stawiania jak tez do ozdob w smazalniach ryb.ilosc ograniczona.prsze o kontakt pod.numer 888522761.odpowiem na kazde pytanie.pozd.
grzes napisał(a):posiadam uzywane zaki w przystepnej cenie nadaja sie za rowno do stawiania jak tez do ozdob w smazalniach ryb.ilosc ograniczona.prsze o kontakt pod.numer 888522761.odpowiem na kazde pytanie.pozd.
grzes napisał(a):grzes napisał(a):posiadam uzywane zaki w przystepnej cenie nadaja sie za rowno do stawiania jak tez do ozdob w smazalniach ryb.ilosc ograniczona.prsze o kontakt pod.numer 888522761.odpowiem na kazde pytanie.pozd.
mam wsprzedazy rowniez (zaki mieroze,przestawy oraz kozaki
grzes napisał(a):grzes napisał(a):posiadam uzywane zaki w przystepnej cenie nadaja sie za rowno do stawiania jak tez do ozdob w smazalniach ryb.ilosc ograniczona.prsze o kontakt pod.numer 888522761.odpowiem na kazde pytanie.pozd.
grzes napisał(a):grzes napisał(a):grzes napisał(a):posiadam uzywane zaki w przystepnej cenie nadaja sie za rowno do stawiania jak tez do ozdob w smazalniach ryb.ilosc ograniczona.prsze o kontakt pod.numer 888522761.odpowiem na kazde pytanie.pozd.
nadal aktualne -ilosc ograniczona
gość 22222 napisał(a):witam.jaka cena jakie oko i jaka wysokosc pozdraw
rybakkkkk napisał(a):a masz kozaki uzywane kupie z 20 sztuk w rozsądnej cenie
rybakkkkk napisał(a):a rozsadna cena za uszycie to? z mojego materialu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 150 gości