Witam wszystkich bardzo serdecznie pochodze z małej miejscowosci a raczej wioski zamieszczonej w Wielkopolsce i własnie jestem po pierwszym w moim życiu odłowie ryb staw jest zamieszczony we wsi Lewice koło Nowego Tomyśla (dokładnie 20 km od niego). Mam około tony amura i około 400 kg szczupaka.
Ceny jak to na pierwszy rok małe, obok swojej wsi mam konkurenta co sprzedaje amura po 15 zł za kg ja myśle że można sie potargowac i myśle że cena 11 zl za kilogram amura , który jest o wadze od 1,5 kg do 4,5 kg jest rozsądna.. zwłaszcza że na rynkach rybackich ceny amura chodzą od 15 zł wzwyż. A co do szczupaka to myśle że cena 14 zł za kg nie bedzie wygórowana. Więcej informacji gdzie dokładnie znajduje sie nasz staw hodowlany podam pod numerem telefonu 512-460-042 Serdecznie zapraszam bo ryba jest naprawde silna i aż złocista.
PS.Bardzo mi żależy na sprzedarzy tej ryby , ponieważ na następny rok chce mieć 3/4 razy wiecej ryb i szukam hodowców ryb a zwłaszcza amura, szczupaka i karasia. Jeśli jest ktoś kto chce sprzedać lub też kupić odemnie amura czy szczupaka to zapraszam do komentowania i umówienia się wizyte po ryby.
Z pozdrowieniami dla was Wędkarze. Wędkarz Radek ;)