Busik na ryby - wynajem

Re: Busik na ryby - wynajem

Postprzez MarekJK » Śro Sty 20, 2016 8:11 pm

Na stronie masz napisane tej wypożyczalni masz jakie są stawki i od ilu jest negocjowane. Pewnie jak się dogadasz do jakiegoś abonamentu to wtedy wyjdzie ci taniej. Ale takie info to tylko na miejscu.
MarekJK

Postprzez Leszek1212 » Czw Sty 21, 2016 9:12 pm

Dzwoniłem już do nich i wszystko wiem.Wiem że będę wynajmował:). Oby było okej:)
Leszek1212

Postprzez Janek12 » Śro Sty 27, 2016 1:35 pm

My wzięliśmy sobie od nich Traffica na wyjazd. tym razem nie na ryby a na ferie większą ekipią. Wszystko ok! Auto bardzo świeże!
Janek12

Postprzez Leszek1212 » Czw Lut 04, 2016 8:26 pm

I jak oceniasz te ich auta? Ja teraz na weekendzik biorę w góry, bo większą paczką jedziemy.
Leszek1212

Postprzez Karol z Warszawy » Śro Mar 09, 2016 5:03 pm

Seryjnie braliście od nich samochody? My planujemy wyjechać na weekend majowy żeby połowic i tez się właśnie zastanawialiśmy czy nie będzie lepiej wziać jednego busa. Jak was to wychodziło jeśli chodzi o koszty?
Karol z Warszawy

Postprzez Wojtek121212121212 » Pią Mar 11, 2016 8:20 pm

Hehe najlepiej to będzie jak sam pojedziesz na grunt i pogadasz. Wtedy tak na prawdę masz info z pierwszej ręki.
Wojtek121212121212

Postprzez Olaf G. » Pią Kwi 29, 2016 11:45 am

My wynajęliśmy od Proximy busa teraz na weekend majowy. Po przyjeździe dam znać. Z wypożyczeniem, papierami nie było problemu. Dzisiaj odbieram!
Olaf G.

Postprzez Dli » Wto Maj 03, 2016 3:46 pm

To napisz coś więcej o tym jak wyszło z tym autem, czy nic sie nie działo itp. Może sie skusze na wakacje coś wziąć.
Dli

Postprzez Olaf G. » Sob Maj 07, 2016 7:34 pm

Wszystko wyszło idealnie! Ta Proxima to jak dla mnie na prawdę sprawdzona firma!
Olaf G.

Postprzez Amarantus » Pią Maj 13, 2016 9:27 pm

A na ile brałeś od nich auto i ile zapłaciłeś za nie? Auto podstawiali czy jechałaś na Łopuszańską
Amarantus

Postprzez ilekm » Sob Cze 18, 2016 1:03 am

No dobra, a jakbym chciał auto z tej proximy na tydzień, to czy jest jakiś limi km które mogę zrobić?
ilekm

Postprzez Błażej » Sob Sie 06, 2016 10:56 am

My z chłopakami wzięliśmy busika od nich na weekendowy wyjazd i wszystko ok! Auto w pełni sprawne, zadbane, a z rozliczeniem faktycznie żadnych problemów.
Błażej

Postprzez karaS » Śro Sie 10, 2016 9:55 am

Na ile dni i jaki wyszedł z tego całościowy koszt?
karaS

Postprzez Ryszard1 » Sob Sie 20, 2016 11:10 am

Na stronie tej firmy jest z czego widzę cennik więc można sobie policzyć. Nic nie piszą o jakiś dodatkowych opłatach.
Ryszard1

Postprzez olooo » Sob Paź 29, 2016 11:11 am

A powiedzice czy Proxima wynamuje też auta za granicę?
olooo

PoprzedniaNastępna

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 159 gości