Karp handlowy 1,2 - 1,6 kg/szt. sprzedaż hurtowa

Karp handlowy 1,2 - 1,6 kg/szt. sprzedaż hurtowa

Postprzez OTL Świebodzin » Wto Gru 13, 2016 10:53 am

Sprzedam karpia handlowego w ilościach hurtowych (jednorazowy odbiór co najmniej 500 kg) w cenie 10,- zł/kg brutto.
Gospodarstwo rybackie Brody ( woj. lubuskie) tel. 600 082 367
OTL Świebodzin

Re: Karp handlowy 1,2 - 1,6 kg/szt. sprzedaż hurtowa

Postprzez dwa1111 » Pią Gru 16, 2016 10:36 pm

lepiej iśc do supermarketu po zakup karpia są po 7.99 brutto cene obniżcie bo na wigilije bedziecie konsumowac .
dwa1111

Postprzez Gość » Nie Gru 18, 2016 12:59 pm

dwa1111 napisał(a):lepiej iśc do supermarketu po zakup karpia są po 7.99 brutto cene obniżcie bo na wigilije bedziecie konsumowac .

Wiadomo, że dziady idą po rybę do supermarketów. Świadomy konsument sprawdzą skąd ryba pochodzi i przywiązuje uwagę do smaku ryby, czym jest karmiona i bierze od zaufanego miejsca. Supermarkety biorą skądkolwiek, raz jest to rynek krajowy , raz Czechy, Słowacja, Litwa oraz Ukraina, gdzie wielkie stawy mieszczą się niedaleko Czarnobyla. Chcesz jeść takie ryby twój problem, nie mój. Tyle lat supermarkety sprzedają i tak ludzie kupują od producentów , zaważyłem, że z roku na rak świadomość konsumentów wzrasta, więc sobie pisz co chcesz i nie strasz, bo się posrasz.
Gość

Postprzez Gość456 » Nie Gru 18, 2016 5:49 pm

Witam. Popieram kolegę ,wczoraj byłam w markecie i pytałam z jakiego gospodarstwa pochodzi ryba .Odpowiedz ...gdzieś pod Lublinem.Zastanawiam się dlaczego ten gospodarz co to jego ryba taka super jest nie chce się tym szczycić?Ryba tania tylko brać.
Gość456

Postprzez Gość » Pon Gru 19, 2016 9:43 am

A jakiś admin tu jest? Talie wypowiedzi powinny być blokowane.
Gość

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 168 gości