Sprzedam włok nowy

Sprzedam włok nowy

Postprzez Olek251 » Czw Maj 11, 2017 9:07 pm

Oferuję do sprzedaży włok o długości 35m, oczko 15x15mm, włok jest nowy, został użyty raz i okazało się, że jest do bardzo dużej ilości ryb, na pewno powyżej 10t, matnia ma kilka metrów głębokości, skrzydła włoka również wysokie, włok zwijany na 2 mocne rurki aluminiowe ( nie drewniane). Włok kosztował 1700zł, faktura do wglądu, sprzedam na większe gospodarstwo niż moje, cena do ustalenia, czekam na propozycje, odbiór woj. świętokrzyskie, tel 692 248 192
Olek251

Re: Sprzedam włok nowy

Postprzez browark;;; » Pią Maj 12, 2017 1:16 pm

35 metrowy włok na 10 ton hahaha czlowieku jak masz gospodarstwo rybackie to szybko je sprzedaj .poczytaj troche doszkol sie a pozniej skaldaj oferty troche bardziej przemyslane pozdraawiam serdecznie
browark;;;

Postprzez Olek251 » Pią Maj 12, 2017 6:36 pm

To moze Kolega Browark mnie podszkoli troche, będę wdzięczny, zamieściłem ogłoszenie w dziale sprzedam w celu sprzedania włoka, więc czekam na ofertę kupna, cena do ustalenia, na pewno dużo niższa niż cena zakupu przeze mnie.
Olek251

Postprzez bowaerkk:) » Nie Maj 14, 2017 12:36 pm

Cena oczywiscie jest adekwatna do wartosci . Z tym nie polemizuję, ale to wloczek do odłowu- oczek moze jakis małych stawików przysadek.ale nie na odlowy o wielkosci 10 ton ryb
.jezeli włok ma wyskosc okolo 2 metrów matnia ma 3 wsyokosci niech maksymalnie 4 to zebyś nie wiem jak tam te rybki upychał pomiescisz moze 500-1000kg na sztywno:)
bowaerkk:)

Postprzez Olek251 » Pon Maj 15, 2017 7:27 pm

Taka polemika na forum mija sie troche z celem ale jednak wyjaśnię może - włoka używam zawsze do zagęszczenia ryby na łowisku, można go również użyc do zepchnięcia ryby i odłowu za mnichem, tak jak napisałem dla mnie jest za duży, odławiam zawsze max 14t i w moich warunkach lepiej sprawdza sie mniejszy tzn o tej długości ale niższy z mniejszą matnią, moi znajomi również podobnie praktykują odłowy włokami o podobnej długości a mają stawy sporo większe, co do mojego doszkolenia to jak najbardziej człowiek uczy sie całe życie a stawami można powiedzieć ze zajmuje sie od 1984roku, więc nie obrażajmy się wzajemnie i nie licytujmy kto ma wyższe kompetencje, bo szybko się może okazać, że gdzieś się spotykamy na jakiejś konferencji itp itd. Swoją drogą ciekawe czy w rzeczywistości Kolega też publicznie od razu ucieka sie do krytyki czy tylko schowanie sie za monitorem dodaje Mu odwagi? Uwazam temat za zamknięty, zapraszam do zakupu włoka, pozdrawiam wszystkich rybaków
Olek251

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 167 gości