Głowa z suma 106 kg.

Głowa z suma 106 kg.

Postprzez szymonn » Pon Sie 07, 2017 8:32 am

Sprzedam lub zlece sprepatowanie głowy z suma europejskiego. Okaz miał 106 kg i mierzył 260cm długości. Pozdrawiam Szymon 601060689 Śląsk
szymonn

Re: Głowa z suma 106 kg.

Postprzez Bolo » Śro Paź 18, 2017 8:00 pm

Proponuję ci abyś swoją głowę spreparował.
Bolo

Postprzez Umba1972 » Czw Paź 19, 2017 10:31 am

Dokładnie takie sumy to się wypuszcza
Umba1972

Postprzez zenek » Czw Paź 19, 2017 12:53 pm

"Proponuję ci abyś swoją głowę spreparował." - brawo! życzliwego słowa nigdy dość;)

"Dokładnie takie sumy to się wypuszcza" - bo co? bo sam sobie tak wymyśliłeś?

Jak widzisz Szymonie w eterze tylko zblazowańcy i zgnuśnialcy;), nikt nie pomoże.
Ja też niestety nie wiem gdzie taką głowę można spreparować ale gratuluję okazu!
Tak z ciekawości, jak duży jest ten łeb?
Pozdrawiam i nie zwracaj uwagi na tych zgorzknialców. Piękny sum!
zenek

Postprzez szymonn » Czw Paź 19, 2017 3:04 pm

Witam głowa waży ok 35 kg. Już znalazłem osobę która się zajmuje preparowaniem. Pozdrawiam Szymon. Tak w nawiase pisząc o wypuszczaniu czy ktoś się zastanowił jakie taki sum ma zapotrzebowanie na pokarm .
szymonn

Postprzez zenek » Czw Paź 19, 2017 6:21 pm

szymonn napisał(a):Witam głowa waży ok 35 kg. Już znalazłem osobę która się zajmuje preparowaniem. Pozdrawiam Szymon. Tak w nawiase pisząc o wypuszczaniu czy ktoś się zastanowił jakie taki sum ma zapotrzebowanie na pokarm .

Dokładnie. Znam kilka obwodów rybackich gdzie rzeki pozarybiali sumem i teraz jest problem, bo wyżerają wszystko a wyciągnąć ciężko jak rzeka zarośnięta.
Taki duży sum to w sumie chwast i duży problem.
zenek

Postprzez szymonn » Czw Paź 19, 2017 7:28 pm

Chwast mocne słowo ,ale lepiej jeden zadowolony maniak który zainwestował w sprzęt kilka tysi czy kilkunastu zadowolonych wędkarzy. Bo albo sumy . Albo reszta ryby . Prawda jest taka ze sum zniszczy reszte ryby. Ja niejestem wedkazem. Tylko chodowcom i wiem co sum potrafi zjeść pozdrawiam Szymon.
szymonn

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości