Marek 1234 napisał(a):Pewnie w okolicach 10zl/h netto. Hehehe.
krewetka napisał(a):Marek 1234 napisał(a):Pewnie w okolicach 10zl/h netto. Hehehe.
8 brutto w dodatku apteka hehehe
rybak21 napisał(a):To sobie dwóch leni podyskutowało między sobą !!!
Masz telefon to zadzwoń i zapytaj a nie pier.ol farmazonów, bo sami zaśmiecacie to forum.
Marek 1234 napisał(a):rybak21 napisał(a):To sobie dwóch leni podyskutowało między sobą !!!
Masz telefon to zadzwoń i zapytaj a nie pier.ol farmazonów, bo sami zaśmiecacie to forum.
Co Rybak21 prawda w oczy kole? Nie zadzwonię mam dużo lepsza robote a żaden wypierdek czytaj cwaniaczek i lawirant do niczego nie jest mi potrzebny.
Marek 1234 napisał(a):Hahahaha... Co Rybak21 problem ze znalezieniem jelenia do roboty? Wyczuwam u ciebie wyraźny bol d..y. Do roboty a nie na forum podobno jakąś tam działalność prowadzisz... jelen za ciebie nie zrobi. Skończyli się...
Marek 1234 napisał(a):Haha... "kolego" Rybak21 miałem w planach nie ciągnąć już z tobą tej jakże ciekawej polemiki lecz ostatni raz się wypowiem - jakoś tak czuje się w obowiązku uświadomić ci coś. Teraz postaraj się na spokojnie przeczytać swoją bardzo poruszająca wypowiedź a ja ci tylko podpowiem tak "uderz w stół a nożyce się odezwa" czy ty myślisz że kogokolwiek z nas interesuje jakąkolwiek praca tu oferowana? Jeśli ty w to wierzysz ? Tak jak ci powiedziałem wcześniej: silny ból d..upy albo po prostu nie grzeszysz inteligencja. Może jedno i drugie. Szacunku to ty mnie nie ucz ponieważ każdy musi sobie na niego zasłużyć!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości