wniosek o dofinansowanie

Moderator: ekspert_PK

wniosek o dofinansowanie

Postprzez rybakmlody » Nie Kwi 04, 2010 1:04 pm

Szukam pomocy w zrobieniu biznesplanu i wniosku o dofinansowanie .
kwota całości inwestycji 500 000 zł Biura które to robią zawodowo żądają 20 000 zł za pare papierków szok ??
rybakmlody

Re: wniosek o dofinansowanie

Postprzez urzędas » Nie Kwi 04, 2010 8:38 pm

Witam
Chętnie pomogę w tej kwestii i nie za 20 000 zł :-) wszystko zależy od wniosku.
Proszę o kontakt e-mailowy na adres: wniosekarimr@wp.pl
urzędas

Postprzez Doświadczony » Nie Kwi 04, 2010 10:45 pm

Witam, nie należy oceniać czyjejś pomocy przez pryzmat złotówek, ale skuteczności i osiagniecia celu. Czasem warto zapłacić 5 % od wartości dofinansowania i wypłatę honorarium uzależnić od rezultatu, niż dać np. 1-2 % za przygotowanie wniosku o dofinansowanie, gdzie dopiero potem problemy moga się rozpocząć - uzupełnienia, uzupełnienia do uzupełnień, dostarczanie dodatkowych dokumentów itd, itp. , a potem to samo z realizacją inwestycji i wnioskiem o płatność. Ja robiłem to kiedys sam, teraz juz doswiadczony walką z ARiMrem, zlecam sprawy, jestem zadowolony i lepiej śpię...
Doświadczony

Postprzez rybakkkkkkkk » Pon Kwi 05, 2010 7:08 am

Witam

Zgadza się mozna dać 3 % ale od rezultatu czyli za wniosek niewielka zaliczka 1000 zł pozostałe np.po podpisaniu umowy z ARIMR ,po otrzymaniu zaliczki itd........
Zapłacić 20 000 za papiery ???????? bez wartości nie wolno .
rybakkkkkkkk

Postprzez urzedas » Pon Kwi 05, 2010 8:56 pm

Witam
Jeśli chodzi o moje usługi i zapłatę za nie to dopiero po podpisaniu umowy z ARiMR. Myślę że to jest układ oki, bo wtedy beneficjent wie za co płaci - a ja staram się do samego końca.
Pozdrawiam i zachęcam do szybkiego skorzystania z tych środków bo już 75 % (z mikro i małe przedsiębiorstwa) zostało wykorzystane.
urzedas

Wróć do Forum Rybaków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości