Moderator: ekspert_PK
ania-lityk napisał(a):Budujcie rynki alternatywne żywego karpia bo inaczej po was.
Gość napisał(a):Nigdy nie jest za późno. Do roboty. Macie jeszcze dwa miesiące. I... wyprostujcie lekarza weterynarii, co do próby zakazu sprzedaży żywych karpi w jego wytycznych.
Absolwent UWM z Czech napisał(a):Gość napisał(a):Nigdy nie jest za późno. Do roboty. Macie jeszcze dwa miesiące. I... wyprostujcie lekarza weterynarii, co do próby zakazu sprzedaży żywych karpi w jego wytycznych.
Śmieszy mnie to co ja tutaj widzę. Naprawdę. Tylu lat zaniedbań to już nie da się odkręcić. Zaniedbań wynikłej ze chciwości i cwaniactwa. Teraz macie. Nie rozumiem dlaczego jest taki ogromny hejt skierowany na Czechy i ich karpia... Oni w przeciwienstwie do was nie przespali ostaniej dekady, ciągle się rozwijając. Polska - Czechy kraje porównywalne pod względem PKB na obywatela a potrafią dużo efektywniej i taniej produkować karpia. Inwestują w technologię, kadry i rozwoj. A wy tylko hejtujecie jak wam się wszystko należy i jak to biedni jesteście... Popatrzcie na siebie. Szkoły branżowe zamykają (Rybacka na UWM już niema - dwa ostatnie roczniki jeszcze wyjdą i koniec), kadry od was sperdzielaja do innych branż aż się kurzy a wy ciągle stoicie w miejscu i dumni jesteście jak to jeden drugiego w ch... zrobił. Porażka!
realista z doświadczeniem napisał(a):6 zł/kg
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości