Moderator: ekspert_PK
Szczepan Ch. napisał(a):Karoten to zwykły barwnik roślinny, dostępny np w marchwi. Podawany, wybarwia mięso, po kilku miesiącach zanika. Nie wiem o czym piszecie obawiając się o czystość naszych rzek w tym kontekście. Hodujemy w Polsce 20-22tys. ton pstrąga rocznie i robimy co umiemy aby nie tylko go wyprodukować ale też sprzedać.
Sprzedajemy go na żywo, patroszonego, filetowanego, wędzonego, w zalewie octowej i jak tam jeszcze tylko potrafimy. Robimy to w naszych punktach sprzedaży przez okrągły rok, gdy tylko klient chce go od nas kupić. Nie wybrzydzamy, że klient ma swoje preferencje, staramy się wyjść im na przeciw.
Barwię teraz partię moich ryb, bo zgłosił się klient który chce go w takiej postaci kupić, a ja przecież chcę swój produkt sprzedać.
Pozdrawiam
Ania-lityk napisał(a):Odczep się od karpiarzy. Poszukaj sobie krytyków tej reklamy barwionego pstrąga między pstrągarzami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości