Od jakiegoś czasu ukazują się informacje na temat naboru na stanowisko ichtiologa do PZW Lublin, czy ktoś wie o co tam chodzi i skąd wziął się problem z ichtiologiem
Wesołych Świąt
Moderator: ekspert_PK
Bronek napisał(a):Tak ja wiem o co tam poszło w końcu się wzięli za ichtiologa straszny był z niego złodziej handlowal narybkiem na masową skalę zresztą sam u siebie w firmie miałem takiego wytrzymałem się na rynkach a oni byli Bogu ducha winni jak ma być ryba jak ichtolog nic nie puszcza do wody tylko zmienia auta albo buduję domy.
GAbeć napisał(a):Bronek napisał(a):Tak ja wiem o co tam poszło w końcu się wzięli za ichtiologa straszny był z niego złodziej handlowal narybkiem na masową skalę zresztą sam u siebie w firmie miałem takiego wytrzymałem się na rynkach a oni byli Bogu ducha winni jak ma być ryba jak ichtolog nic nie puszcza do wody tylko zmienia auta albo buduję domy.
W stu procentach popieram.
Zacząć trzeba od wy...nia ichtiologa.
Jak nie kradnie to eksperymentuje i oczywiście zero odpowiedzialności i brania do głowy. Reszta pracuje a on jest od opierd..nia się.
Standardowo przepracuje 3-4 lat i po wybudowaniu domu "rozwija" swoją działalność - na twoich pieniądzach i nauce u ciebie. Który prywaciarz tak płaci że po 3 latach dom się stawia?
Chcesz produkować i mieć efekty - zacznij od zwolnienia tych nierobów.
Pokaż jednego hodowcę świń kur czy krów, który zatrudnia na etat weterynarzy....
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 92 gości