Moderator: ekspert_PK
Mariusz napisał(a):Jest stary dowcip:
- Z kim graniczy Rosja?
- Z kim chce.
Odpowiedź dla Sandaczyka
Wpuszczaj za ile masz kasy, na tak zadane pytanie.
Sandaczyk napisał(a):Zawartość tlenu w wodzie zwłaszcza latem jest istotna, nie znam tej wartości, niemniej przepływ jest duzy, 5-10l/s w zależności od spietrzenia w stawie.
Główną rybą będzie sandacz, dlatego pytam, bo jest to istotne czy puścić 100 czy 1000 szt/h.
A Mariusz niech się nie martwi o moje finanse, bo z jego odpowiedzi nic nie wynika.
Sandaczyk napisał(a):Nie jestem profesjonalistą w branży rybackiej, dlatego na pytania Twoje odnośnie pomiarów nie jestem w stanie odpowiedzieć, nie mam mierników, jeżeli będzie potrzeba będzie profesionalne natlenianie.
Mam zadatkowaną słonecznicę w zależności od potrzeb ok 200kg. Lina tsrlaka i karasia posp. tarlaka.
Karpia puszczam tylko dla zmącenia wody.
Szczerze mówiąc wolałbym wpuścić maksymalnie narybku.
Sandaczyk napisał(a):Zawartość tlenu w wodzie zwłaszcza latem jest istotna, nie znam tej wartości, niemniej przepływ jest duzy, 5-10l/s w zależności od spietrzenia w stawie.
Główną rybą będzie sandacz, dlatego pytam, bo jest to istotne czy puścić 100 czy 1000 szt/h.
A Mariusz niech się nie martwi o moje finanse, bo z jego odpowiedzi nic nie wynika.
Sandaczyk napisał(a):www dzięki bardzo, w paru zdaniach dużo mi rozjaśniłeś, szczupaka nie ma w stawie i go tam nie puszczę.
100 -150 sztuk na hektar czy na staw?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości