WEGORZ TOWAROWY CHARZYKOWSKI

WEGORZ TOWAROWY CHARZYKOWSKI

Postprzez tomasz sosiński » Pią Gru 10, 2010 11:02 pm

JAK W TYTULE . WĘGORZ Z JEZIOR G.R. CHARZYKOWY . ŚREDNIA WAGA 1000 GRAM TYLKO HURT, OPCJONALNIE -UWĘDZONY POMORSKIE POLECAM STRONĘ www.charzykowy-ryby.pl/ 606277694
tomasz sosiński

Re: WEGORZ TOWAROWY CHARZYKOWSKI

Postprzez mmmaaazzuurryy » Sob Gru 11, 2010 10:48 am

jaka jest cena za kg przy 500kg
mmmaaazzuurryy

Postprzez Gość » Sob Gru 11, 2010 2:03 pm

Węgorz z jezior w grudniu . Super.. Średnia waga 1000 gr super... Tylko hurt super.... Ten węgorz na pewno widział Charzykowskie jeziora . Przejazdem. Pozdrawiam..
Gość

Postprzez Gość » Sob Gru 11, 2010 5:33 pm

Jak wiadomo węgorze w grudniu są bardzo aktywne dlatego łatwo je z jeziora odłowić ..........,fajny żart świąteczny
Gość

Postprzez tomasz sosiński » Nie Gru 12, 2010 9:03 pm

węgorz jest mrożony pod koniec września jezioro Charzykowskie i okolice zwiedzał i to przez kilka- naście lat zainteresowanych zapraszam 606277694
tomasz sosiński

Postprzez Gość » Nie Gru 12, 2010 11:42 pm

A kto ma problemy ze zbytem węgorza , ja siedzę w tym od dzieciaka i węgorza z jezior mroziłem tylko ewentualnie dla siebie z wybranego jeziora , ale luzik nie czepiam się ani holenderskich , ani chińskich po prostu uważam że etyka zawodowa to podstawa , ale to pozostawiam do indywidualnej oceny. Pozdrawiam i życzę smacznego ....
Gość

Postprzez Gość15 » Pon Gru 13, 2010 12:07 am

kolego jak siedzisz w tym to wiesz że w lato węgorza ciągnie się sporo w GR Giżycko ciągneli nawet jednorazowo po 400kg węgorza, a to nie jest w cenie płoci ani leszcza
Gość15

Postprzez gizyckooo » Czw Gru 16, 2010 11:08 pm

ja jestem z gizycka i jestem rybakiem z 20 letnim stażem
wiesz nie kojaże abysmy w tym roku złowili z nocy wiecej niz 60kg
chyba ze jest inne gizycko
400 kg to sie łowiło 10 lat temu ale tylko niegocin i kisajno u nas maks 200
a u was sam szwed i duńczyk w sprzedazy a na charzykowie z tego co słuyszałem to macie wegorza ale po 40 dag w jeziorach
po co sciemniac kupiliscie tanio ok wegra pasuje to piszcie mamy wegra po 40 i gra muzyka przeciez tu nikt głupi nie kupuje
kazdy chce zarobic
myslicie ze jak ktos chce kupic tone to go w huja zrobicie????????
nie da rady pozdro troche wyobrazni panowie kasa wam wyjada ostatnie szre wegorzowe komórki mozgowe
gizyckooo

Postprzez gizyckoooo » Czw Gru 16, 2010 11:15 pm

charzykowo pierwsze jezioro w polsce ze sie same rowne kilówki łowią
hahahah przy metrówce rosna czy co
z wegier kupuje sie
800-1000g
w kartonie po 20 kg
ale moze i u was pakuja i rosna juz pakowane
hahahaahahahahahahaha
dziecinada
gizyckoooo

Postprzez Gość » Pią Gru 17, 2010 12:10 am

nie mówię ze w tym roku, ale w 2009 niemało go ciągneli bo braliśmy do wędzenie, głodowo ma też nie mało mrożonego węgorza jak brałem to widziałem, ludzie przerzucili się na 40dkg+/- wiec taki to i z rucian można pozyskać

wiadomo że zagraniczny tańszy, mrożonego[800-1000] w okolicy 32zł można już kupić a z polskich jezior taniej jak 44zł to nie widziałem
Gość

Postprzez tomasz sosiński » Pią Gru 17, 2010 11:07 am

WIDZĘ, ŻE WĘGORZ TO WRAŻLIWY TEMAT . JAK KTOŚ NIE WIERZY , ŻE WĘGORZ POCHODZI Z JEZIOR CHARZYKOWSKIEGO GOSPODARSTWA I ŻE ŚREDNIA !!!! WAGA TO 1 KG TO JUŻ NAPRAWDĘ JEGO PROBLEM. MNIEJSZĄ RYBĘ 400-600 GRAM TEŻ MAM . WSZYSTKO PAKOWANE W WORKACH OD 4 DO 12 KG.( Z REGUŁY PO 10 SZT W WORKU) POZDRAWIAM T.S.
tomasz sosiński

Wróć do Sprzedam

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 112 gości