hardy napisał(a) : > Witam. Jaka by była cena wontonu żyłkowego dł.50m wys.1,4m i oczko 60 NA korkolince 140 zlotych i olowiance na zwyklych korkach i lince 100.wysokosci i grubosc zylki wedle potrzeb.pozdrawiam.
Witam, jaką sieć by Pan polecił na odłowienie sumika karłowatego wielkości dłoni ze stawu dość mocno zarośniętego rogatkiem, głębokość 0.8 do 1.8m, powierzchnia ok 0,25 ha, średnica 50m.
Janek napisał(a) : > Witam, jaką sieć by Pan polecił na odłowienie sumika karłowatego wielkości > dłoni ze stawu dość mocno zarośniętego rogatkiem, głębokość 0.8 do 1.8m, > powierzchnia ok 0,25 ha, średnica 50m.
polecam żaka lub mieroża najlepsza opcja . Jak cos zapraszam zadzwon pod numer 669 068 404 .
Dario esoxxxx napisał(a) : > zborek napisał(a) : > > witam interesuje mnie niewód długosc jednego skrzydła 15m i matni 8m > > wielkosc oczek 2cm na 2cm jaki byl b koszt > > Zadzwon pod numer 669 068 404 Darek . dogadamy cenę . pozdrawiam witam.moj kolega za 500 lub 600 zrobi taki włok 787950346 a wontony jakie tanie ma i drgawice pozdrawiam
stawowy napisał(a) : > Poszukuję mocnej sieci ciągnionej...chcę wyczyścić staw z liści i drobnych > gałęzi... Nie ma problemu posiadam bardzo mocne sieci więc mogę ci uszyć sieć ciągnioną . Zadzwoń pod numer 669 068 404 Darek obgadamy temat .